VISITA A LA LLIBRERIA ESPAI 14


   
   Com ja vam explicar aquí, enguany provam un projecte nou de lectura al nostre centre. Cada divendres les classes es fan cinc minuts més curtes i la mitja hora que guanyam la dedicam a llegir en petits grups. Un d'aquests grups de lectura està llegint El lector, de Bernhard Schlink, amb la professora d'alemany Chinca Pujol. Com activitat complementària a la lectura, Chinca els va proposar visitar una llibreria a Maó oberta fa tres anys que està fent molta feina per difondre el gust per la lectura: Espai 14
   Els seus propietaris van preparar-nos una visita guiada per la llibreria i van explicar als nostres alumnes en què consistia la feina de llibreter. El lloc és petitó però té molt d'encant i els llibres estan molt ben escollits, no hi trobareu l'allau de best-sellers amb que les grans editorials omplen les grans superfícies sinó que cada llibre és fruit del bon gust com a lectors dels seus tres propietaris: un racó de poesia, de manga japonès, llibres il·lustrats, etc.  Des d'aquí voldria donar-los les gràcies per la seva amabilitat. Segur que tornarem!

   Per als qui volgueu saber un poc més d'aquest projecte, podeu visitar la seva pàgina de Facebook. També dir que la tenda és molt bona de trobar ja que es troba a un carrer molt cèntric de Maó, el Cós de Gràcia, 14.
Aquí teniu algunes fotos de la llibreria: 

Comentaris

Entrades populars