DIA DEL LLIBRE A L'INSTITUT


Enguany, degut al calendari, hem celebrat la Diada de Sant Jordi el divendres 28 d'abril. Entre els diferents actes, va tenir lloc el lliurament de premis del Concurs de Fotopensament (organitzat per la Secció de Filosofia i Ètica del departament de Ciències Socials) i del Concurs "El personatge misteriós" (Departament de Català). 

Guanyadors del Concurs de Fotopensament
Guanyadores del Concurs "El Personatge misteriós"

Durant la setmana el departament d'Anglès també va organitzar algunes activitats. Una que va tenir molt d'èxit va ser un joc de pistes per esbrinar un crim, com si fos un altre cas de Sherlock Holmes i el Dr Watson. Els alumnes s'ho van passar molt bé.


Els alumnes de Batxillerat que estan cursant l'assignatura de Comunicació Audiovisual van exposar els seus cartells per fomentar la lectura. Aquí teniu dues mostres de les seves creacions:
Des del Departament de Llengua Castellana es va dedicar la setmana a treballar la figura de Gloria Fuertes. Des de la revista del centre "D'ona en ona" es va crear el hastag "posa't la corbata" per convidar a tots els alumnes i professors a portar una corbata el divendres.


Esteim molt contents de la resposta que va tenir la convocatòria, molts d'alumnes i professors van arribar a l'institut amb corbata. Aquí teniu alguns membres del professorat que es van unir a la proposta:
 

A més a més, van sortir alguns alumnes dels diferents cursos a recitar alguns dels poemes de l'escriptora madrilenya. Moltes gràcies a tots ells per la seva col.laboració. Va sortir molt bé.
Finalment, els alumnes d'alemany que feien intercanvi van vendre llibres de 2a mà i menjars.


Comentaris

  1. Quina quantitat d'activitats heu muntat entre tots! Enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores dels diferents concursos, als que heu llegit magníficament els poemes de Gloria Fuertes i als que vau resoldre el misteri de l'assassinat! Un Sant Jordi de luxe!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars