dissabte, 19 de novembre de 2016

JIMMY FALLON: UN FENOMEN TELEVISIU ALS EEUU

El presentador Jimmy Fallon és un autèntic fenomen als Estats Units. Algunes de les situacions viscudes al seu programa "The tonight show" s'han convertit en fenòmens virals, el més recent, l'estirada de cabells a Donald Trump per comprovar si eren vertaders o era un perruquí. Podeu veure aquest moment i altres de divertits en l'enllaç.
Tanmateix, no és d'aquesta escena que us volia rallar sinó la que fa poc va protagonitzar amb Metallica, que està de gira promocionant el seu primer disc en vuit anys, Hardwired...to self-destruct. El grup, liderat per James Hetfield, va interpretar un dels seus temes més coneguts "Enter Sandman" amb instruments de joguina: entre ells, un piano Casio, un xilòfon, una trompeta, un xiulet i un tambor. A Youtube ja duu quasi set milions de visites!dimecres, 9 de novembre de 2016

EL VIATGE D'UNAI ALS CINEMES DE MENORCA

Aquest cap de setmana podem veure un interessant documental als cinemes de Menorca. Divendres a les 20h a l'Ocimax a Maó i diumenge a les 12h al cinema Canal Salat de Ciutadella. La pel.lícula conta el llarg viatge al voltant del planeta (més de 100.000 kilòmetres recorreguts!) d'una família formada per Andoni Canela (fotògraf), la seva dona Meritxell i els dos fills de la parella, Unai i Amaia. L'objectiu: immortalitzar un animal de cada continent en perill d'extinció com són el bisó americà, el llop ibèric, el pingüí de Papua o l'elefant del desert. Un cant a la vida salvatge i a la protecció de la naturalesa. Una oportunitat per gaudir de l'apassionant experiència que aquesta família ha decidit compartir amb tots noltros.