divendres, 29 d’abril de 2016

PER RIURE I PENSAR...


Curtmetratge guanyador del Premi al Millor Guió i Premi TAI al Millor director en la XIa edició del festival Jameson Notodofilmfest. Direcció i guió de Manuela Moreno. Nominat al Goya al Millor Curt de Ficció 2014.

divendres, 22 d’abril de 2016

LLIURAMENT DE PREMIS PER SANT JORDI, 2a part

Seguim amb la celebració de la festa del llibre al nostre institut. Avui matí hem fet venda de llibres de 2a mà i roses com cada any. Enguany els diners obtinguts seran per als alumnes d'alemany que van a fer un intercanvi en el mes de maig. En temps de pati el vestíbul ha estat molt animat.


La professora Lina Coll, del departament de Llengua Catalana, ha estat l'encarregada de fer públic els premiats del Concurs "El personatge misteriós". El premi de la Categoria de 3r/4t d'ESO ha quedat desert perquè cap grup ha endevinat el personatge que s'amagava darrera les pistes. Era Joan Salvat-Papasseit. En la categoria de 1r/2n d'ESO han estat molts els que van pensar en Ramon Llull, però només dos grups, els primers en depositar la solució, han resultat premiats amb una entrada de cinema: Enhorabona Alba, Roser, Lidia, Pere i companyia!
També hem aprofitat el pati per fer entrega dels premis de Fotopensament organitzats pel professor de Filosofia, Martí Barber.
Aquí teniu algunes fotos amb els premiats! Marina Sánchez, Eyla, Joan Coll, de Batxillerat. Martí, Silvia i Marina, d'ESO.LLIURAMENT DE PREMIS PER SANT JORDI, 1a part

Enguany el Jurat del Premis del Concurs d'Il.lustració ha estat format pel pintor Lluís Febrer, per dues mares en representació de l'AMPA, per la professora d'Educació Plàstica del centre Araceli Torrent i per jo mateixa, com a coordinadora de Biblioteca. A l'hora de decidir els treballs guanyadors, s'ha tingut en compte  la unitat i cohèrencia entre dibuix i contingut del text i l'originalitat de la proposta.


Totes les guanyadores!

TREBALL GUANYADOR 1a CATEGORIA (1r i 2n d'ESO): Clàudia Torra Solà, de 2nA.

 TREBALLS FINALISTES 1a CATEGORIA (ex aequo): Marta Torrent Barber de 1rC i Cèlia Canyissà Marquès de 1rB.TREBALL GUANYADOR 2a CATEGORIA (3r, 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius): Llúcia Allès Sánchez, de 3r B.

TREBALL FINALISTA 2a CATEGORIA: Laura Doblas Moll, de 3rB.

PREMIS POPULARS. Els 4 cartells més votats pels nostres alumnes han resultat ser els de:
 
-Clàudia Torra, 2nA
-Eric Melli, 3rB
-Silvia Peinado, 4tB
-Pilar Martínez, 1rB

dimecres, 20 d’abril de 2016

LLIBRES PER SANT JORDI

Loading...
Loading...

dimecres, 13 d’abril de 2016

ESCALFANT MOTORS PER AL DIA DEL LLIBRE

Són variades les activitats que tenim programades per Sant Jordi, que al nostre centre celebrarem divendres 22 d'abril i d'algunes d'elles ja en farem ressò en les pròximes setmanes. 

Aquests dies ja podem veure al vestíbul de l'institut un parell de propostes per començar a fer ambient.

En primer lloc, us volia rallar del Concurs "El personatge misteriós", un joc de pistes que per primer cop posa en marxa el Departament de Llengua Catalana del centre. La finalitat és que els alumnes de l'institut encertin l'escriptor o escriptora amagats darrera una sèrie de pistes que s'aniran desvetllant en els pròxims dies. La solució es farà pública divendres dia 22 juntament amb el lliurament de premis dels altres concursos que feim per Sant Jordi.
Així ha quedat el cartell:La segona proposta es diu "Una vida" i mostra la feina feta pels alumnes de 3r d'ESO a classes de Llengua Castellana. En un taller de narració han treballat la biografia a partir de la imatge d'una persona anciana. Els estudiants havien d'inventar-se  les vivències d'una persona i narrar-les en 1a persona, intentant aportar tots els detalls per dotar els textos de la màxima verossimilitud. En les fotografies podeu veure com ha quedat exposada al hall del centre aquesta feina.