MOTXILA 21: UNA BANDA QUE FA RENOU!


Motxila 21 són un grup de rock que té la particularitat de reunir 12 joves amb síndrome de Down d'entre 26 i 31 anys,  i un grup de voluntaris que els acompanyen en els seus concerts. Ja fa deu anys que aquesta banda navarresa es va fundar. El seu primer concert va ser davant la comunitat de veïns de San Juan-Donibane, a Pamplona en el 2006. Des de llavors ençà ja han fet més de 60 concerts fins a culminar amb la gira de sis concerts oferts a Londres, convidats pel grup "The Autistix", format per joves amb autisme. Com a pròxims projectes, els espera una nova gira en el mes de març que els durà fins a Itàlia.

El passat dissabte 26 de novembre van ser notícia pel premi atorgat en el Festival de cine sobre discapacitat celebrat de Collado Villalba (Madrid), al documental Motxila 21 Live! Zuzenean! En vivo!, basat en les seves experiències per Londres. El documental, dirigit per Iñaki Alforja va poder ser rodat gràcies a un projecte de Crowdfunding, amb l'ajuda econòmica de 150 mecenes.
 

Aquest vídeoclip va ser enregistrat el 2012 basant-se en el tema "Somos la banda Motxila 21" d'Enrique Vilarreal, cantant de la banda Barricada i més conegut com "El Drogas", que forma part del grup de voluntaris que acompanya als joves músics amb Síndrome de Down.

Comentaris

Entrades populars