UN MAPA PER NO PERDRE'S DINS MUNDODISCO

Rodant per Internet m'he trobat amb aquesta infografia sobre l'extensa saga fantàstica de Mundodisco, del conegut escriptor Terry Pratchett, mort el març de l'any passat. La pàgina on he trobat la guia és un lloc especiatlitzat en còmics i vídeojocs que es diu La Fancueva.
Per als qui com jo encara no s'han atrevit a encetar aquesta col.lecció, tal vegada pot ser de gran ajuda tenir tots els títols ben ordenats en les diferents sagues, per saber un poc per on començar. També et dóna pistes sobre els diferents títols: si són il.lustrats, si són de relats curts, quins són per a un públic adult i quins són juvenils,etc.


Al llarg de tres dècades Terry Pratchett es va convertir en un dels escriptors més populars en el Regne Unit i admirat per altres escriptors de novel.la fantàstica com Rick Riordan o Neil Gaiman. Autor prolífic, la seva obra consta d'uns setanta llibres i ha estat traduïda a més de d'una trentena d'idiomes. Fins ara s'han venut més de vuitanta milions d'exemplars per tot el món.
La seva sèrie de Mundodisco es va iniciar el 1983 i es va tancar amb La corona del pastor, llibre protagonitzat per la bruixa Tiffany Dolorido i que ha estat publicat recentment per Fantascy).
Comentaris

Entrades populars