LLIURAMENT DE PREMIS PER SANT JORDI, 2a part

Seguim amb la celebració de la festa del llibre al nostre institut. Avui matí hem fet venda de llibres de 2a mà i roses com cada any. Enguany els diners obtinguts seran per als alumnes d'alemany que van a fer un intercanvi en el mes de maig. En temps de pati el vestíbul ha estat molt animat.


La professora Lina Coll, del departament de Llengua Catalana, ha estat l'encarregada de fer públic els premiats del Concurs "El personatge misteriós". El premi de la Categoria de 3r/4t d'ESO ha quedat desert perquè cap grup ha endevinat el personatge que s'amagava darrera les pistes. Era Joan Salvat-Papasseit. En la categoria de 1r/2n d'ESO han estat molts els que van pensar en Ramon Llull, però només dos grups, els primers en depositar la solució, han resultat premiats amb una entrada de cinema: Enhorabona Alba, Roser, Lidia, Pere i companyia!
També hem aprofitat el pati per fer entrega dels premis de Fotopensament organitzats pel professor de Filosofia, Martí Barber.
Aquí teniu algunes fotos amb els premiats! Marina Sánchez, Eyla, Joan Coll, de Batxillerat. Martí, Silvia i Marina, d'ESO.Comentaris

Entrades populars