ESCALFANT MOTORS PER AL DIA DEL LLIBRE

Són variades les activitats que tenim programades per Sant Jordi, que al nostre centre celebrarem divendres 22 d'abril i d'algunes d'elles ja en farem ressò en les pròximes setmanes. 

Aquests dies ja podem veure al vestíbul de l'institut un parell de propostes per començar a fer ambient.

En primer lloc, us volia rallar del Concurs "El personatge misteriós", un joc de pistes que per primer cop posa en marxa el Departament de Llengua Catalana del centre. La finalitat és que els alumnes de l'institut encertin l'escriptor o escriptora amagats darrera una sèrie de pistes que s'aniran desvetllant en els pròxims dies. La solució es farà pública divendres dia 22 juntament amb el lliurament de premis dels altres concursos que feim per Sant Jordi.
Així ha quedat el cartell:La segona proposta es diu "Una vida" i mostra la feina feta pels alumnes de 3r d'ESO a classes de Llengua Castellana. En un taller de narració han treballat la biografia a partir de la imatge d'una persona anciana. Els estudiants havien d'inventar-se  les vivències d'una persona i narrar-les en 1a persona, intentant aportar tots els detalls per dotar els textos de la màxima verossimilitud. En les fotografies podeu veure com ha quedat exposada al hall del centre aquesta feina.Comentaris

Entrades populars