25 de novembre: Dia Internacional de la no violència contra les dones

Des d'aquí volem deixar el nostre granet d'arena en la crida mundial contra el maltractaments de les dones. Les estadístiques rallen de més de 8oo víctimes mortals en els darrers dotze anys, però són moltes les formes de violència envers les dones i és impossible saber quantes dones han patit algun tipus de maltractament: violència física, psíquica, sexual, econòmica en l'àmbit familiar però també laboral i social... tot un univers que no figura a cap estadística, que no computa, un col.lectiu moltes  vegades invisible que pateix en silenci.

Des de la Biblioteca del centre volem recomanar també un llibre que parla precisament d'aquest tema, escrit per una gran escriptora nordamericana, Joyce Carol Oates. 
SINOPSI: El pare de la Frankie és un presentador esportiu de televisió molt ric i famós, però en la vida privada estar amb ell és un infern. Violent i mentider, maltracta la dona i les filles i, finalment, assassina la dona, però el seu caràcter de personatge públic dificulta la investigació dels fets.

Comentaris

Entrades populars