JA TENIM PREMI PROTAGONISTA 2015

OBRA GUANYADORA CATEGORIA 13-14 ANYS
 
Resum de l'editorial: La Melody ens explica que no parla, no camina, no se sent el cos i no pot anar al lavabo tota sola i això és una bona punyeta!
L’han visitat molts metges que han intentat analitzar-la i entendre-la però com que cap la pot curar, es comporta com la persona retardada que es pensen que és.
La Melody, però, té una memòria fotogràfica excepcional i potser és la l’alumna més llesta de l’institut.
Una història dura, sensible, narrada d’una forma molt directa i gens dramàtica que ens explica les dificultats d’una nena amb paràlisi cerebral alhora de ser independent i poder expressar-se. 


OBRA GUANYADORA CATEGORIA 15-16 ANYS 
Resum de l'editorial: 

Daia i Inge són germanes bessones i l’esperança per a un centenar de noies que pateixen una catàstrofe natural que les obliga a deixar la seguretat d’una escola aïllada per enfrontar-se a un món desconegut i inhòspit.
Recollides per uns joves de la seva edat s’integraran en una societat organitzada en comunitats i amb regles molt establertes.
Sense l’Inge, segrestada pels salvatges, la Daia buscarà la complicitat dels amics per iniciar la recerca, aprendrà a sobreviure, a lluitar i mirarà de canviar el seu destí, el de la seva germana i el dels companys.

Comentaris

Entrades populars