Em fa ganes llegir...

La Enciclopedia de la tierra temprana és l'obra ideal per a tots els amants de les històries fantàstiques i llegendàries, pels amants de les geografies imaginàries, pels qui encara gaudeixen amb relats com L'Odisea, els móns de Tolkien o els contes de Les mil i una nits.
El protagonista del llibre és un fillet que, com Moisés, es trobat en una panera a la vorera de l'aigua. Tres dones volen cuidar-lo i una espècie d'home savi, com si fos Salomó, decideix esmitjar el fillet en tres trossos que cada mare ha de cuidar de manera independent. Quan és un adolescent les tres parts tornen a reunir-se però falta una part de la seva ànima que haurà d'anar a cercar pel món...
 
24'95€ 
ISBN: 978-84-15979-39-5

L'autora d'aquesta novel.la gràfica és una jove anglesa,Isabel Greenberg, nascuda el 1987 i graduada en Il.lustració a la Universitat de Brighton. El seu treball ha estat exposat al prestigiós museu Victoria&Albert Museum a Londres. Aquesta novel.la que avui comentam aquí ja ha rebut nombrosos reconeixements, entre ells, ha estat guardonada amb el Premi a la millor Novel.la Gràfica de l'any per la British Book Design and Production Association. Revistes tant conegudes com Times o NPR han seleccionat el llibre en les llistes de les millors obres de l'any. Per alguna cosa serà.

Comentaris

Entrades populars