JA TENIM ELS GUANYADORS DEL PREMI PROTAGONISTA JOVE

Prop de 6000 fillets i joves han participat enguany com a Jurat del premis que convoca el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, entre ells hi ha els alumnes del nostre centre, l'IES Biel Martí.

En la Categoria 13-14 anys ha resultat guanyadora la novel.la de Patricia Martín, Una de zombis, publicada per Estrella Polar del Grup 62. Aquest llibre no és el primer reconeixemt que rep ja que en el 2012 va rebre el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil.

El llibre descriu en clau d'humor un hipotètic atac zombi a la ciutat de Barcelona i com un grup de fillets i adolescents intenten impedir-ho.
 
Patrícia Martín va néixer a Barcelona al maig del 68. Ha treballat molts anys en el sector editorial. Una de zombis és la seva primera novel·la.

En la Categoria 15-16 anys el llibre guanyador ha estat Noel et busca, d'Àngel Burgas, escriptor gironí ja veterà entre el públic infantil i juvenil, conegut sobretot per llibres com Una cançó per a Susanna o la sèrie "El club de la cistella". Actualment compagina l'escriptura i l'ensenyament i forma part del consell redactor de la revista Faristol.


Si voleu saber més coses sobre els llibres seleccionats i els guanyadors, sobre els seus escriptors, etc., jo us recoman entrar a la pàgina del Club de lectura virtual

Comentaris

Entrades populars