AVANÇAM EL DIA DEL LLIBRE!

Com que enguany el Dia del Llibre cau en les festes de Pasqua, hem avançat la celebració. Aquest divendres hem fet entrega dels premis del Concurs d'Il.lustració. Els alumnes de 4t d'ESO han fet venda de llibres de 2a mà i com acompanyament, alguns dels alumnes de Música han interpretat algunes peces muscials.

Aquí us deixam algunes fotos i l'Acta de lliurament dels premis per saber quins han estat els alumnes premiats. Gràcies des d'aquí a l'Apima del centre com cada any col.labora amb aquests premis.

El Jurat reunit dijous 3 d'abril a les 13 hores i constituït per la pintora Verónica Orellano, Joana Florit en representació de l'APIMA i Joan Mercadal, secretari de l'Ies Biel Martí, ha decidit per unanimitat:

  1. Donar el primer premi en la Categoria de 1r i 2n d'ESO a l'alumne Eric Melli, de 1r B, pels seus dos cartells presentats a concurs. Se li valora tant l'impacte visual dels dibuixos com l'ús que en fa de la llum i el volum. També es destaca la seva habilitat a l'hora de conjugar dibuix i text literari.
  2. Ha resultat finalista en la mateixa categoria, l'alumna de 2n B Nina González, amb un cartell premiat per la seva originialitat i per l'ús que fa de la tècnica collage.

  1. En la 2a Categoria, ha resultat premiat el cartell d'Olivia Marquès Ritman, de 4t A, per la netedat dels seus traços i la coherència entre dibuix i text.
  2. Alison Mascaró, alumna de 2n de Batxillerat ha resultat finalista amb un dibuix molt original i inspirador. Li ha faltat potser una cal.ligrafia més acurada per arrodonir el resultat.
  3. PREMIS POPULARS: Els dos cartells més votats pels nostres alumnes han resultat ser els de Paula Bagur, alumna de 1r de Batxillerat i Àgueda Gol, alumna de 3r d'ESO.
Comentaris

Entrades populars