NOU CONCURS DE CARTELLS PER AL DIA DEL LLIBRE

Ja fa uns anys que convocam aquest Concurs d'Il·lustració per a celebrar el Dia del Llibre. Els alumnes han d'escollir un fragment literari d'un poema o una novel·la que els hagi agradat i han d'intentar fer una il·lustració que l'acompanyi. Es treballarà a les classes d'Educació Plàstica i Estudi Assistit i està obert a tots els alumnes del centre.
Aquí teniu les bases de la convocatòria d'enguany:

Llegir és un plaer
CONCURS DE CARTELLS PER AL DIA DEL LLIBRE
 


Klaas VerplanckeQui hi participa? Tots els alumnes de l'institut. Cada alumne pot presentar fins a un màxim de dos treballs a concurs. S'estableixen dues categories:

  • 1r i 2n d'ESO, PQPI
  • 3r, 4t d'ESO, Cicles Formatiu i Batxillerat

Què s'ha de fer? Escollireu un fragment de poesia o novel·la que us hagi agradat i l'acompanyareu d'una il·lustració que tengui relació amb el contingut. És important posar davall del fragment elegit el títol de l'obra i l'autor. El text escollit pot estar en català, castellà o anglès.Com es presenta el cartell i què es valorarà? 

En el resultat final es valorarà l'originalitat i la creativitat de la proposta.

Requisits:
1.  No es podrà calcar cap dibuix
2.  La il.lustració realitzada ha de tenir relació amb el contingut del fragment literari escollit.
3.  El text literari no es pot imprimir ni fotocopiar. L'alumne l'intentarà copiar amb bona cal.ligrafia i en un tamany prou gros de lletra per facilitar-ne la lectura. És convenient també no aferrar gaire les línees.
4.   S'ha de posar la procedència del text escollit: títol del llibre o del poema i autor.
5.   Els cartells no es poden entregar si només estan escrit a llapis.
6.  Es pot escollir un fragment literari en català o en castellà.
7.  Els alumnes han de fer la il.lustració en un full DIN-4 o una llàmina de dibuix del mateix tamany. El centre després proporciona una cartolina de color per fer de suport del dibuix. Ja us les repartirem.
8.Es pot utilitzar qualsevol tècnica: pintures de cera, aquarel.la, acrílics, pastel, collage...


 

Quin és el termini de presentació? Teniu fins dimarts 1 d'abril. Els treballs es poden presentar al professor amb qui hagueu treballat el cartell o directament a Consergeria.Quan tindrà lloc el lliurament dels premis? Divendres 4 d'abril durant el segon pati. Els treballs seran exposats durant tota la setmana.Qui serà el Jurat? El Jurat estarà format per un representat d'Art's, un representant de l'Apima i dos professors del centre.Quin són els premis per als guanyadors? L'Apima entregarà un xec de 50€ als guanyadors de cada categoria i 25€ als dos finalistes per gastar en les llibreries de Ferreries i Mercadal. La Biblioteca del centre també regalarà un llibre als dos alumnes més votats pels propis companys.
Comentaris

Entrades populars