UN LLIBRE AMB MOLTS DE FANS: MI PRIMER BESO


Beth Reekles és una estudiant de Física que quan tenia 15 anys va escriure una novel·la romàntica The kissing Booth i va decidir penjar-la a Wattpadd, un portal de lectura on el llibre d'aquesta jove escriptora ja ha obtingut 19 milions de descàrregues. Aquest èxit tan inesperat li ha valgut l'honor de figurar en la llista dels 16 adolescents més influents del món que ha el·laborat la revista "Time". I no tan sols això, sinó que també ha venut ja els drets d'autor perquè se'n pugui fer una adaptació cinematogràfica. 

Com ella, són cada vegada més les persones que s'animen a penjar les seves novel·les en portals on line davant la dificultat d'editar-les en paper. 

Beth Reekles ja va per la tercera novel·la encara que a Espanya només li hagin traduït fins el moment el seu primer llibre. El podeu trobar editat per Destino (Isbn:9788408123293; 15'95€).


Com que no l'he llegida no us puc fer la ressenya. Us deix el resum de la contraportada perquè us faceu una idea de l'argument:

 
Te presentamos a Rochelle Evans: bonita, popular... y nunca la han besado.
Te presentamos a Noah Flynn: chulo, inconstante... y un ligón total. Además es el hermano mayor del mejor amigo de Rochelle.
Todo empieza con una caseta de feria durante una fi esta en el instituto: se anuncian besos a $2... Y lo que debiera ser un beso inocente se convierte en una tórrida chispa que prende en Rochelle y Noah.
Pero ¿será ésta una romántica historia de amor o acabaran los dos con el corazón roto?


Comentaris

Entrades populars