CONCURSOS LITERARIS

Com cada any l'Ajuntament de Ferreries convoca el concurs de creació literària Francesc d'Albranca. Tots els alumnes del centre que hi volgueu participar us heu de posar en contacte amb els vostres professors de Llengua Catalana. Ells s'encarregaran de fer la selecció i l'entrega dels treballs a l'Ajuntament. Aquí teniu les bases per si us interessa:

XXXIII CONCURS FRANCESC D'ALBRANCA DE L'AJUNTAMENT DE FERRERIES

BASES:

Els treballs, que podran ser de qualsevol gènere literari (narrativa, poesia, teatre), seran de tema lliure i estaran escrits en català. Se’n valorarà la correcció ortogràfica i gramatical.

Els treballs s’han de presentar mecanografiats a una sola cara, a doble espai i amb lletra Times New Roman de mida 12. L’extensió ha de ser d’un mínim de dos folis i un màxim de quatre per a les categories B i C, i entre cinc i dotze folis per a la categoria D.

Els treballs han de ser inèdits i s’han de presentar en suport paper (5 còpies) i en suport electrònic (format Word o Writer), adjuntant-hi una fotografia de mida carnet de l’autor o autora. 
Termini i lloc de presentació: fins a les 20.00 hores de dia 2 d’abril de 2014, a la Biblioteca Pública Municipal.

Categories:
B) 1r cicle d'ESO.
C) 2n cicle d'ESO.
D) De 16 a 18 anys

Premis: 
75€ en material escolar per a les categories B i C. 
150€ per a la categoria D. 

També hem rebut la convocatòria del Premi Josep Pla que organitza l'Institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell. Està destinat a tots els alumnes d'entre 14 i 18 anys dels centres d'ensenyament secundari dels Països Catalans. El premi és de 300 € per a la millor obra narrativa. Hi ha també un premi de Poesia de 200 €.

Comentaris

Entrades populars