NOVA FIRA DEL LLIBRE EN CATALÀ

El Consell de Menorca convoca de nou la Fira del Llibre en Català. La nova edició tindrà lloc a l'esplanada de Maó els dies 8 i 9 de novembre i comptarà amb la participació de vuit llibreries de tot Menorca: tres de Ciutadella, tres de Maó i una de Ferreries.

Aquest any la Fira comptarà amb la presència de dotze autors menorquins que presentaran els seus llibres de temàtica molt diversa. El Consell ha dividit les presentacions de novetats en quatre blocs: cuina, història, poesia i narrativa. Segurament un dels actes més destacats serà la presentació de El mal de la guerra, de Pau Faner, novel.la històrica publicada per Proa, ambientada a Barcelona en el segle XIII i que té com a fet  històric central la conquesta de Mallorca per part de Jaume I.A més de les presentacions de llibres hi ha altres activitats programades:
  • Presentació de la publicació del Premi Francesc de Borja Moll de Contes i Rondalles 2013. Dissabte matí.
  • Final del concurs de deletrejar paraules "Lletres i mots" destinat a alumnes de 3r d'Eso. Dissabte matí.
  • Lectura popular de poemes amb motiu de la celebració del 100è aniversari del naixement dels poetes Salvador Espriu (1913 -1985), Marià Villangómez (1913 -2002)i Bartomeu Rosselló-Pòrcel (1913 -1938). Divendres capvespre.
  • Concurs d'Scrabble. Dissabte capvespre.
Per a més informació podeu consultar el díptic de la Fira.

Comentaris

Entrades populars