NIT DE CINEMA: GRAVITY

NIT DE CINEMA 
Aquest dimarts els alumnes del nostre institut que van participar el curs passat en el grup de lectors van anar a veure Gravity, una pel.lícula de ciència ficció protagonitzada per Sandra Bullock i George Clooney i dirigida per Alfonso Cuarón. 

La sortida va ser organitzada per la Comissió de Biblioteca del centre com a recompensa per l'esforç demostrat pels alumnes al llarg del curs passat, ja que van llegir, a part de totes les lectures obligatòries que ja tenien, els quatre llibres proposats per Clijcat per participar en el Concurs Protagonista Jove.
Va ser una vetllada molt entrentinguda, carregada d'emocions perquè la pel.lícula no deixa respirar tranquil a l'espectador en cap moment. És una pena que no la puguéssim veure en 3D ja que els efectes deuen ser espectaculars. Malgrat això, la vam disfrutar molt i la recomanaríem a tots. 
A la sortida del cinema es van fer una foto però crec que tots encara tenien la cara de "susto" o és culpa del flash?


 Moltes gràcies a tots per participar: Carme, Paula Bagur, Roser, Àgueda, Cate, Maria Millo, Isaac, Tomeu, Miquel, Maria Camps, Paula Borrueco, José Antonio i Damià. A la foto hi falten n'Estela i n'Àlex.

Hi tornarem!

Comentaris

Entrades populars