SAGA LEGACY

Títol: Legacy
Autora: Cayla Kluver
Roca Editorial 
ISBN: 978-84-9918-158-5
20€
E-book: 4'99€ 
432 pàgs.


 
La jove Cayla Kluver va acabar el primer esborrany de Legacy quan només tenia catorze anys. Davant la dificultat de trobar una editorial que volgués publicar el llibre, Cayla i la seva mare van decidir autoeditar la novel.la  i en poc temps es va convertir en un èxit. De fet a EEUU ha rebut ja molts premis. 

A Espanya l'editorial Roca han publicat els dos primers volums de la trilogia: Legacy i Alera i són molts els seguidors que esperen el desenllaç de la història d'Alera, una heroïna medieval que es rebel.la al paper ornamental al que estan destinades les dones i demostra ser una protagonista  intel.ligent i valenta.

La trilogia mescla èpica medieval, romanticisme i màgia en una barreja que pot agradar molt als joves lectors. El ritme és àgil, ja que en la vida d'Alera res no és fàcil i ha de sobreviure a molts perills i reptes. El seu regne es veu amenaçat pel malvat rei de Cokyria, un home poderós que no dubta a recòrre a les forces obscures.

La jove es debat entre l'amor que sent pel misteriós Narian i el deure que sent com a consort del rei Steldor. Als fòrums juvenils per internet hi ha tota una discusió entre els defensors d'un i altre personatge.

A més, és un dels pocs casos que conec en què la segona part millori en diferència a la primera. Esperem que el final de la saga estigui a l'altura i l'escriptora sàpigue mantenir l'emoció fins el final.

Segon volum de la saga.
Títol: Alera
ISBN: 978-84-9918-250-6
20€
E-book: 4'99€ 
464 pàgs.

Comentaris

Entrades populars