MÉS CINE

 Tornam tenir als cinemes adaptacions cinematogràfiques basades en novel.les juvenils. La primera: "Hermosas criaturas" està basada en el llibre de Kami García i Margaret Stohl. És una història de gènere fantàstic que té de protagonistes a un jove anomenat Ethan que frissa per sortir del seu poble, Gatlin, un lloc avorrit i apartat, i a Lena, una nouvinguda envoltada de misteri que desperta el recel de la gent. Els dos joves prest es sentiran atrets però hauran d'enfrontar-se amb els prejudicis socials i amb forces sobrenaturals que tenen arrels en el passat.
La segona pel.lícula que prest ens arribarà a la cartellera és "Caçadors d'ombres" basada en la sèrie de llibres de Cassandra Clare, tot un èxit de vendes que ja té publicats a Espanya cinc dels sis volums de què consta la col.lecció. La pel.lícula, en principi, es basa en el primer llibre "Ciutat d'ossos". En ella es presenten els principals personatges i s'inicia tota la trama de naturalesa fantàstica. 
Ambientada a Nova York, els personatges humans es mesclen amb àngels, dimonis, fades, homes llop, vampirs, mags,caçadors d'ombres... La protagonista és Clary, una al.lota amb una existència bastant tranquil.la fins que descobreix que la seva mare li ha estat amagant la seva vertadera identitat, i que pels carrers de Nova York s'amaguen estranyes criatures que només ella sembla veure. Com més coses intenta averiguar més perill corre, quasi sense ella saber-ho.


Aquí teniu un avanç de la pel.lícula:I finalment, la tercera pel.lícula és una història basada en la novel.la The Host, d'Stephanie Meyer, autora de la famosa trilogia "Crepuscle" també portada al cine i que ha convertit els actors protagonistes en fenòmens mediàtics amb una cort de fans que els idolatren com a déus.
L'argument d'aquesta nova història també és de gènere fantàstic i presenta una distopia: un Terra envaïda per alienígenes que s'han apoderat dels cossos humans fent que aquests perdessin tota identitat. 

Comentaris

Entrades populars