CIAO PIRLA!


Un documental ens relata l'experiència d'un cantant, Oscar d'Aniello, que va decidir anar en velo des de Barcelona fins a Milà per portar-hi les cendres del seu pare, i així complir amb la seva darrera voluntat.

Van ser 12 dies de viatge, 1369 quilòmetres, creuant els Pirineus i els Alps, fins arribar al llac Como on va depositar les cendres. 

Per als que no coneixeu el cantant, podem recordar que va formar part del grup de música "Mishima" y que és cantant de la banda barcelonina "Facto Delafé y Las Flores Azules". També va ser l'encarregat de la banda sonora de la pel.lícula de Bigas Luna "Yo soy la Juani".

El més interessant del documental és que el viatge en bici no es queda només en un repte físic o esportiu sinó que també veim com afloren en el protagonista els records familiars i les reflexions vitals fins arribar a l'emocionant i catàrtic final de trajecte. 

Paral·lament, assistim a l'enregistrament del seu darrer disc, les cançons del qual es converteixen en banda sonora del documental.
El títol de la pel·lícula es deu a la salutació que solia fer-li el pare


Comentaris

Entrades populars