ADOLESCENTS

Presentam avui dos llibres de divulgació que tenen com a tema central el món adolescent.

El primer Adolescents.cat: El manual el publica La Galera i és un recull del més destacat de la pàgina web creada fa un parell d'anys per Ernest Codina i Roger Carandell. En ella els joves hi poden trobar notícies, jocs, vídeos, consells de la mà d’experts col·legiats, humor i tests sobre els assumptes que més els interessen:  l’amor, els estudis, el sexe i les xarxes socials...


Adolescents.cat està destinat sobretot a joves entre 14 i 20 anys.Amb més de 20.000 visites diàries és tot un fenomen  a la xarxa.  
Un altre llibre recomanat tant per a pares i mares com per als propis joves és el de David Bainbridge, professor d'Anatomia a Cambridge, que ens explica, des d'una original aproximació zoològica, perquè som la única espècie animal que té adolescents i com la presència d'aquesta etapa ha estat vital per a l'evolució humana. 
"Són els anys més interessants de la vida...un moment crucial", en paraules de l'autor. L'adolescència vista com a experiència  enriquidora i positiva; no com a fenomen traumàtic, en un assaig que recorda  l'esperit optimista dels llibres de Punset.
Us deix, perquè ho pogueu comprovar, el capítol de "Redes" que van dedicar al tema de l'adolescència.


Comentaris

Entrades populars