DESPULLATS AL MUSEU


Qui pensa que tot ja està iventat tal vegada no es sorprengui amb la següent notícia, però per a la resta de mortals no deixa de ser divertida la informació apareguda aquests dies als mitjans de comunicació. Al Leopold Museum de Viena es va celebrar una visita especial, fora de l'horari normal, per aquells qui desitjassin assistir despullats a veure una exposició destinada al nuu masculí. Uns 300 visitants van escollir aquesta opció i van poder passejar sense roba per les sales del museu. 
La mostra d'homes nuus no ha passat desapercebuda a la ciutat a causa del cartell promocional amb tres homes despullats. Davant les queixes rebudes, el museu va optar per tapar amb una banda vermella els genitals dels tres homes retratats. Des del 19 d'octubre en què es va obrir la mostra, ja són 65000 les persones que han passat pel museu per contemplar l'exposició "Nude Man".

De fet, no és la primera vegada que el museu fa una oferta tan peculiar. Ja en el 2005 van brindar entrades gratuïtes als que visitassin despullats l'exposició "La veritat nua: Klimt, Schiele, Kokoschka i altres escàndols". La campanya va ser un èxit i per això ho han volgut repetir.
Comentaris

Entrades populars