dijous, 21 de juny de 2012

ARRIBA L'ESTIU...

Fernando Botero

diumenge, 17 de juny de 2012

ESTEIM TOTS CONECTATS

Aquí us deix un vídeo ben curiós fet per una ONG en defensa dels animals. Davant les seves imatges no pots fer de menys que somriure sorprés. El vaig trobar fa uns dies al fantàstic blog de n'Àngels Pons http://raconsdecolors.blogspot.com.es/

dilluns, 11 de juny de 2012

ABRACEM L'ESCOLA

Aquí us deix un vídeo de la casserolada per l'Educació  i en contra de les retallades del govern  que va tenir lloc a Ferreries el passat dissabte 8 de juny, dia en què tots els centres d'ensenyament de Ferreries celebràvem la jornada de l'escola surt al carrer.

dissabte, 9 de juny de 2012

IN MEMORIAM, RAY BRADBURY (Illinois, 1920-2012)


El passat dimarts va morir l'escriptor Ray Bradbury. Tenia 92 anys i serà recordat per a tothom com l'autor dels memorables clàssics de ciència ficció Cròniques marcianes i Fahrenheit 451 publicats en català per Edicions 62.

Escriptor, visionari i sobretot gran enamorat de la vida, va  contribuir amb les seves obres de ciència ficció a crear l'imaginari col.lectiu del segle XXI: a través de la seva escriptura ens va ajudar a veure més enllà del que teníem davant, fent volar la imaginació lluny, molt lluny, pensant en el que  ens deparava el futur i en el que hi havia més enllà del nostre planeta.
Les seves històries eren moltes vegades tristes i desoladores, i la vida als paratges desèrtics de Mart era sovint una metàfora de la nostra realitat, una recerca del sentit de la vida. 
El llenguatge que utilitzava Bradbury semblava senzill i tal vegada per això molts lectors han arribat als seus llibres essent encara adolescents però, com la poesia, darrera la seva simplicitat, hi descobries els grans interrogants del gènere humà.


A la nostra biblioteca disposem d'exemplars de butxaca de les seves dues obres més importants:Per llegir-ne alguns clicau aquí.

dijous, 7 de juny de 2012

6/6/2012 DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

La coordinació de Medi Ambient va preparar tota una sèrie d'activitats per celebrar de manera conjunta el Dia Mundial del Medi Ambient. Un dels actes va ser la pintada d'un mural cooperatiu al pati del centre. Alumnes i professors hi van participar com es pot veure en el següent vídeo en format de timelapse.
ENHORABONA A TOTS!

diumenge, 3 de juny de 2012

GUITARRA A CINC MANS

Mirant Youtube no t'avorreixes mai. Aquí us deix com a curiositat un vídeo musical ben original.