PREMIS PROTAGONISTA JOVE 2013

Ja està en marxa el 17è Premi Protagonista Jove que convoca cada any el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).   Hem de recordar que és un premi ben especial perquè el jurat el formen alumnes de secundària de Catalunya, Balears i País Valencià. 
   Una comissió d’experts en literatura per a joves ja ha seleccionat els vuit llibres d'enguany, quatre per a cada franja d'edat, que hauran de llegir els alumnes que vulguin participar en les votacions. 
   En el curs passat sis dels nostres alumnes d'entre 15 i 16 anys van animar-se a participar i l'experiència va ser molt positiva, així que aquest curs esperam tornar-ho a repetir i, fins i tot, ampliar-ho als alumnes més joves de 13 i 14 anys. 
  Per tant, a partir d'ara tots aquells que vulguin formar part dels dos grups de lectura ja ens ho poden comunicar. El centre posarà al seu abast els llibres que han de llegir.
 Aquí podeu consultar els llibres guanyadors d'anys passats.

   Animau-vos a participar!

 Si voleu saber quins llibres han estat seleccionats i conéixer l'argument podeu entrar directament a la pàgina oficial del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

Comentaris

Entrades populars