CONCURS LITERARI: ELS DIARIS DE LA CARLOTA


   
   Edicions 62 convoca aquest premi per retre homenatge a aquesta col.lecció de llibres de Gemma Lienas que han tingut tanta acceptació entre els joves des que va sortir ja fa deu anys el primer dels títols: El diari lila de la Carlota. És un homenatge i un reconeixement també a tots els lectors fidels que s'han sentit atrets pels temes i les situacions plantejades per l'escriptora catalana: des de qüestions polèmiques com el sexe entre els joves, fins altres de caire social, en el cas de la immigració, les drogues, el maltractament a les dones, la violència escolar... Cadascun dels títols es distingueix per un color i una temàtica diferent.


El concurs consisteix a escriure una redacció sobre una experiència personal inspirada en els diaris de la Carlota.

Hi poden participar tots els alumnes que estiguin cursant ESO. 

Els textos han d'estar escrits en català i han de tenir una extensió d'entre 2 i 3 fulls DIN A4.

El termini d'admissió de treballs és entre l'1 de febrer i el 31 de març. El fall del Jurat es farà públic tot coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril.

El guanyador rebrà un e-Reader i el centre també serà premiat amb un lot de llibres d'Edicions 62.

Si voleu llegir tota la informació en relació a aquesta convocatòria podeu consultar el següent enllaç.

Animau-vos tots a participar. Teniu temps també per llegir algun dels llibres si encara no ho heu fet. A la biblioteca del nostre institut tenim dos títols: El diari lila de la Carlota i El diari vermell.

Comentaris

Entrades populars