ELS MISTERIS DELS NÚMEROS, Marcus Du Sautoy


Marcus Du Sautoy (1965), és matemàtic de la Universitat d'Oxford i conegut divulgador als mitjans anglesos on ha aparegut en programes de TV i en premsa, sempre amb la intenció d'apropar el desconegut món de les matemàtiques al gran públic. El secret del seu èxit sempre ha estat la manera que té de relacionar les matemàtiques amb la vida quotidana, i fins i tot amb el món de les arts.

Fins i  tot té un equip que fa de guia en visites matemàtiques de la ciutat, revelant les matemàtiques ocultes en els edificis junt amb els quals caminem tots els dies: 

Ara es publica en castellà el seu tercer llibre: Los misterios de los números. En ell es pot veure la relació entre les matemàtiques i els jocs d'atzar, com crear codis segurs o també es comenta la importància dels números primers, posant l'exemple de les samarrates dels jugadors de futbol, esport al qual és molt aficionat l'autor. També es posa a prova la destresa del lector en un conjunt de jeroglífics mentals i jocs matemàtics.LLIBRES ANTERIORS PUBLICATS A L'EDITORIAL ACANTILADO:

2009
2007

Entrevista a Marcus du Satoy, convidat al progarama de Punset: Redes


Comentaris

Entrades populars