DIA DE LLIBRES

Com cada any, els llibres han estat els protagonistes en aquestes dades. 
Al nostre centre vam començar divendres 20 amb la celebració. En el temps de pati els alumnes van montar un punt de venda de llibres i roses de paper. També hi havia venda de menjars. Tot per arreplegar diners per al viatge de final de curs de 4t d'ESO.
També es van fer públics els guanyadors del II Concurs de Cartells per Sant Jordi per a la promoció de la lectura. Els nostres alumnes havien d'il.lustrar un fragment literari, una cançó, etc., escrits en català, castellà o anglès, que prèviament havien treballat en una assigatura.

Per una banda, hi va haver dos premis elegits per una jurat compost per dues professores, Marta Nebot i Eva González, i una representant d'ACOFE, Associació de Comerciants de Ferreries. Aquesta entitat va entregar dos vals de 30 € a gastar en material esportiu i educatiu als guanyadors.
En categoria d'Alumnes d'ESO, el cartell escollit va ser el de Paula Bagur, alumna de 3r.

En categoria d'Alumnes de Batxillerat la guanyadora va ser Júlia Janer, de 2n de Batxillerat.


Per altra banda, també els alumnes van tenir tot un dia per escollir els seus cartells preferits després de ser exposats per les parets de l'institut. Els alumnes més votats van rebre un llibre de regal.
 Els cartells més apreciats pels nostres alumnes van ser:
En la categoria d'ESO, fou escollit de nou el cartell de Paula Bagur i, en segon lloc, el treball fet per Aina Sempere.En la categoria de Batxillerat, van resultar escollits els cartells de Marina Goñalons i Marta Barber.
Aquí teniu unes imatges de les cinc guanyadores i dels alumnes assistents a l'acte.Una selecció dels cartells va ser repartida pels nostres alumnes als comerços i entitats del poble perquè la nostra intenció és que d'any a any s'animin a celebrar el dia del llibre tot omplint els seus mostradors de llibres.
Enguany ja han respost algunes tendes com podeu veure a les fotos. Des d'aquí volem donar-los les gràcies per la seva col.laboració.


Finalment, una altra activitat impulsada pel Departament de Llengua Catalana, va ser la lectura de fragments de poemes d'autors catalans com Salvat-Papasseit, Vicent Andrés Estellés, Martí i Pol o universals com Catul.
Aquí teniu unes imatges:
Comentaris

Entrades populars