JA ARRIBEN "ELS JOCS DE LA FAM"

L'any passat ja rallava en aquest blog de la bona acollida entre els joves de la trilogia Els jocs de la fam, de Suzanne Collins (Premi Protagonista Jove 2010). Ara arriba l'adaptació cinematogràfica amb una gran expectació mediàtica perquè a EEUU ha estat una de les estrenes més vistes de la història. N'hi ha que diuen que aquesta saga recollirà el testimoni  de les exitoses Harry Potter i Crepuscle.
La pel.lícula reuneix tots els ingredients per convertir-se en un fenomen entre el públic juvenil: gènere de ciència ficció que ofereix aventura i acció, que presenta la lluita entre el bé i el mal (encarnat aquest últim per una dictadura que té sotmesos tots els seus habitants), i que també toca el tema de l'amistat i l'amor. Protagonistes joves i atractius i segurament gran desplegament d'efectes especials.
Aquí deix el resum que vaig fer del llibre en aquest mateix blog el  curs passat:


Els jocs de la fam plantegen un món també fortament jerarquitzat, sotmés a la tirania del Capitoli i dividit en districtes. La protagonista és Katniss, una jove valenta i rebel que es veurà obligada per salvar la seva germana petita, a participar en un terrible concurs on 14 concursants, tots ells adolescents, s'hauran de jugar la vida en un territori hostil, sense normes, mentre s'enregistra el seu patiment per fer crèixer les audiències. L'objectiu: matar-se entre ells fins que només hi quedi un únic supervivent.

Crèdits de la pel.lícula:
Títol original: The Hunger Games.
Director: Gary Ross.
USA, 2012.
Intèrprets: Jennifer Lawrence (en el paper de Katniss Everdeen), Josh Hutcherson (Peeta), Liam Hemsworth (Gale), Elizabeth Banks (Effie), Woody Harrelson (Haymitch), Donald Sutherland (president Snow), Lenny Kravitz (Cinna),Wes Bentley (Seneca).
Guió: Billy Ray.
Distribuidora: Warner Bros. Pictures International.
Estrena a EEUU: 23 de març de 2012.
Estrena a Espanya: 20 d'abril de 2012.Blog oficial de la pel.lícula

Comentaris

Entrades populars