LA HISTÒRIA DE KVOTHE

Si teniu pensat creuar l'Atlàntic, si heu de passar per una llarga convalescència després d'una operació d'apèndix o teniu pensat fer vida d'eremita una temporada, us recomano que agafeu per banda els dos llibres de Patrick Rothfuss i us hi summergiu de cap. 
Els llibres en qüestió són dos: El nom del vent i el temor d'un home savi. El primer de 880 pàgs. i el segon de 1216. Jo aquestes festes he arribat a maleir les reunions familiars perquè m'allunyaven del llibre que tenia entre mans. Els dos són relats per devorar, que a vegades alguns troben indigestos però que en canvi a altres els resulten una bimbolla perfecta per fugir unes hores de tot. L'únic inconvenient és que encara no acaba la història i per saber el final haurem d'esperar una temporada a que surti el tercer títol. 
Si voleu saber més de la història de Kvothe, el mag, el rodamon, el músic, heroi i assassí...no dubteu a tancar-vos dins ca vostra uns quants dies a clau i pany.
Gènere fantàstic i d'aventures.


Plaza & Janés Editores,2011
22'90€
En castellà, editat el 2009. També hi ha una versió butxaca per 9'95€ a Debolsillo.
Plaza & Janés Editores, 2011. 24'90€


A la següent adreça hi podeu trobar la biografia de l'escriptor, el book trailer dels dos llibres, fons d'escriptori, el primer capítol, etc.  En resum, tot el que avui en dia es fa amb els best sellers.


Comentaris

Entrades populars