JA SAPS QUE SÓN ELS LIP DUBS?

Segons la wikipèdia, un Lip dub (en català, doblatge labial) és un tipus de vídeo que combina sincronització labial i doblatge d'àudio per fer un vídeo de música. Es fa filmant una successió contínua i sense talls d'individus o de grups que vocalitzen de manera que sincronitzen els llavis amb la lletra de la cançó que escolten des d'una font aliena. 
Darrerament a Youtube s'han posat de moda aquests vídeos -sobretot els fets a instituts i universitats- fins a tal punt que programes com el de El Gran Wyoming han obert una secció sota el títol Resistiré, amb una massiva participació d'espectadors que envien les seves gravacions al programa.
Està molt bé també el Lip Dub fet a les Rambles de Barcelona en defensa del català amb la participació de moltes cares conegudes.
Com a curiositat, també us deix aquí un vídeo que he trobat a Youtube enregistrat a Menorca aquest estiu, protagonitzat per una jove de nom Esther Romero que ens mostra les seves vacances a l'illa amb la música de fons de Al mar, cançó del grup català Manel.


LIP DUBS AL PROGRAMA DE GRAN WYOMINGLIP DUB FET AMB UNA CANÇÓ DE QUEEN

Comentaris

Entrades populars