EM FA GANES LLEGIR...

Fragment del text de la contraportada: 

El 13 de maig de 1506 Michelangelo Buonarroti, l’home del Renaixement, desembarca a Constantinoble convidat pel soldà Baiazet per dissenyar un pont sobre el Cor d’Or. 

A Constantinoble, seguirem les passes del genial escultor i arquitecte, coneixerem les dificultats que entranya tot procés de creació i les rivalitats entre els artistes de l’època, alhora que ens submergirem en aquesta ciutat màgica i ens deixarem seduir pels plaers d’Orient: els perfums, les espècies, els paisatges i els seus habitants…

 Primeres pàgines

 

Mathias Enard va néixer el 1972 a Niort, França. Després de cursar estudis d'àrab i persa, i passar llargues estades a l'Orient Mitjà, s'estableix a Barcelona l’any 2000, on participa activament en diverses revistes culturals. Membre del consell de redacció de la revista Inculte, de París, el 2005 va ser escollit escriptor resident a la prestigiosa Villa Medici a Roma i va exercir de professor d'àrab a la Universitat Autònoma de Barcelona.
És autor de tres novel·les: La perfecció del tir (2004),Remuntant l'Orinoco (2006) i Zona (2009) i ha guanyat diversos premis, entre els quals cal destacar el premi de la Francophonie 2004. També ha estat escollit entre els deu millors autors francesos de menys de quaranta anys per la revista Technikart. 

Comentaris

Entrades populars